Головна Новини Суспільство події За крок від "жовтої" зони: стало відомо, коли в Україні можуть посилити карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

За крок від "жовтої" зони: стало відомо, коли в Україні можуть посилити карантин

Після розробки постанови з нововведеннями їх необхідно буде затвердити уряду

8 вересня 2021, 17:21
Поділіться публікацією:

Україна може бути переведена до "жовтої" зони епідемічної небезпеки вже за два тижні. Уряду буде необхідно близько семи днів, щоб розробити нові карантинні заходи в "жовтих" і "червоних" зонах. Такою інформацію озвучило джерело в Кабміні виданню "РБК-Україна".

За крок від "жовтої" зони: стало відомо, коли в Україні можуть посилити карантин

стало відомо, коли в Україні можуть посилити карантин - фото з відкритих джерел

Співрозмовник зазначив, що після розробки постанови з нововведеннями їх необхідно буде затвердити уряду.

"Україна перейде в" жовту "зону тільки через сім днів після затвердження постанови. До тих пір країна буде жити за правилами" зеленої "зони", — повідомило інформоване джерело.

Крім того, воно уточнило, що фінального рішення стосовно привілеїв для вакцинованих громадян, поки що немає. У розробці нових правил беруть участь представники різних міністерств.

Співрозмовник журналістів також додав, що ніяких сюрпризів чекати не варто. Раніше подібні пропозиції (пом'якшення) озвучували в публічній площині.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар України Ігор Кузін прогнозує, що найближчим часом Україну очікує перехід в "жовту зону". Ймовірний локдаун слід очікувати не раніше листопада. Які ризики владі слід врахувати? Які недоліки виправити? Як правильно вибудувати комунікацію з населенням в цілому, з бізнесом зокрема? Відповіді на ці питання, інтернет-видання "Коментарі" шукало разом з експертами.

Зокрема, інфекціоніст, стратегічний консультант, директор Revival Institute for Future Вадим Арістов вважає заяви про зміну "кольорових" режимів — показовими, неробочими заходами, а сам поділ на зони фікцією, демонстрацією показової активності без реальних результатів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини