Головна Новини Суспільство події З якими країнами Європи "Укрзализниця" відновлює сполучення
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими країнами Європи "Укрзализниця" відновлює сполучення

Відновлені рейси стартують із першого червня

31 травня 2021, 00:00 comments4001
Поділіться публікацією:

З 1 червня буде відновлено курсування потяга, який сполучає Київ з Будапештом та Віднем. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

З якими країнами Європи "Укрзализниця" відновлює сполучення

Укрзалізниця - фото з відкритих джерел

У відомстві заявили, що у зв'язку зі стабілізацією ситуації з коронавірусом, сполучення з Австрією та Угорщиною відновлюється. 

Перший рейс з Києва до Відня відправиться вже 1 червня. Надалі потяг курсуватиме щоденно. Він відправлятиметься з Центрального київського вокзалу о 14:07, проходитиме через Будапешт (прибуття о 8:20) і прибуватиме до Відня об 11:21 наступного дня. У зворотному напрямку (з 2 червня) потяг відправлятиметься о 16:42 і прибуватиме до Києва о 17:22 наступного дня.

Нагадаємо, що залізничники мають намір запустити два пасажирських рейси: Київ-Відень (Австрія) і Чоп-Захонь (Угорщина). Працівники компанії зазначають, що маршрути будуть функціонувати без пересадок. Також "Укрзалізниця" веде переговори про відновлення міжнародного пасажирського залізничного сполучення з польською компанією-перевізником PKP Intercity і місцевою залізницею.

Додамо, нещодавно з'явилася інформація про появу нових вагонів на маршрутах української залізниці, які дозволять комфортно подорожувати власникам велосипедів. Зокрема, такі вагони повинні будуть з'явитися у власності "Південно-Західної залізниці".

Окрім того взимку 2021 року президент України Володимир Зеленський анонсував створення швидкісних поїздів приміського сполучення "Сіті-експрес". Для цього на Крюківському вагонобудівному заводі створять зовсім нові поїзди, а також модернізують старі з маршрутів "Інтерсіті".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини