Головна Новини Суспільство події З України до Румунії відкривають безкоштовні евакуаційні річкові рейси: графік
commentss НОВИНИ Всі новини

З України до Румунії відкривають безкоштовні евакуаційні річкові рейси: графік

З 9 березня з Ізмаїлу до Румунії - курсують безкоштовні евакуаційні річкові рейси

8 березня 2022, 21:20
Поділіться публікацією:

Міністерство інфраструктури України повідомляє наших співвітчизників, що з 9 березня з міста Ізмаїл до румунського порту Тульча будуть курсувати безкоштовні евакуаційні річкові рейси. Про це інформує пресслужба цього відомства.

З України до Румунії відкривають безкоштовні евакуаційні річкові рейси: графік

З Ізмаїлу до Румунії запускають евакуаційні річкові рейси (фото з відкритих джерел)

 Транспортники повідомляють, що потрапити на ці рейси можуть мами з дітьми, також мужчини, яким вже понад 60 років, що мають бажання евакуюватись на територію республіки Румунія.

 Пасажирські судна відправлятимуться від причалу морського вокзалу в Ізмаїлі два рази в день.

 Розклад рейсів:

-посадка (Ізмаїл) — 08:00, прибуття (Тульча) — 10:30

-посадка (Ізмаїл) — 14:00, прибуття (Тульча) — 15:30

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що державна прикордонна служба надала роз'яснення щодо перетину кордону в деяких випадках. Державна прикордонна служба відповідає на деякі питання  щодо перетину кордону. За словами начальника відділу організацій прикордонного контролю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Ігоря Матвійчука, будь-які документи приймаються на кордоні: й протерміновані закордонні паспорти й внутрішні паспорти, й свідоцтва про народження. Чиновник розповів, що важливе питання – це діти. За його словами, діти неповнолітні, самі не зможуть перетнути кордон. Прикордонники будуть вживати всіх заходів, щоб ідентифікувати дорослих. Якщо супроводжують бабусі, рідний дядько чи тітка А якщо сусіди чи знайомі супроводжують дитину, то перетин кордону доволі проблемний. Наразі прикордонники працюють в надзвичайному режимі, багато людей залучено для того, щоб гуманітарну катастрофу цивілізовано вирішувати. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини