Головна Новини Суспільство події З тонучого судна в Одесі розливаються нафтопродукти
commentss НОВИНИ Всі новини

З тонучого судна в Одесі розливаються нафтопродукти

За даними ЗМІ, інцидент стався через крадіжку металу з судів в порту

26 листопада 2020, 01:55 comments2218
Поділіться публікацією:

Буксир "Аметист" Морської пошуково-рятувальної служби тоне на причалі в Чорноморську. Як повідомляє Думська, під судном утворилася пляма з нафтопродуктів.

З тонучого судна в Одесі розливаються нафтопродукти

Фото: 1 городской

За даними ЗМІ, судно вже підняли. Співробітники відкачують воду. Буксир почав тонути приблизно о 16:00. Як зазначає видання, на причалі в Олександрівці регулярно відбуваються крадіжки металу, в тому числі з судів. Буксир "Аметист" побудований в 1977 році. Екіпаж — 35 людей.

Раніше в Одесі підняли танкера "Делфі". Напівзатонуле судно нарешті вдалося поставити на кіль — через 9 місяців після того, як в листопаді 2019 року його затонув біля узбережжя Одеси. Історія з "Делфі" почалася в листопаді минулого року, коли танкер зазнав аварії біля узбережжя Одеси, в результаті чого з нього вилилося в море близько 150 л нафтопродуктів. Три члена команди до останнього відмовлялися від допомоги, через що їх евакуювали з судна фактично примусово. Подію визнали надзвичайною ситуацією місцевого рівня.

Як повідомляли "Коментарі", недалеко від берегів Саудівської Аравії 25 листопада вибухнув нафтовий танкер. За даними приватної охоронної фірми, судно під мальтійським прапором управляється греками. За даними ЗМІ, судно зазнало нападу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини