Головна Новини Суспільство події З фермами і підземною залізницею: в Сінгапурі побудують екомісто (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

З фермами і підземною залізницею: в Сінгапурі побудують екомісто (фото)

40 тисяч квартир повинні завершити до початку 2023 року

26 жовтня 2020, 16:49
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що в Сінгапурі планують побудувати повністю екологічне місто майбутнього під назвою "Тенга". Там також хочуть створити безліч ферм і підземну залізницю, передає видання unian.

З фермами і підземною залізницею: в Сінгапурі побудують екомісто (фото)

В Сінгапурі побудують екомісто. Фото: unian

На даний момент автори цього проекту вже розробили відповідний 3D-макет, який наочно демонструє майбутні будівлі. Їх розташували з урахуванням сонячного світла і напрямку вітру, повідомляють архітектори. Приблизно 40 тисяч квартир повинні побудувати до початку 2023 року.

"По всьому місту планують висадити сади, поблизу будинків будуть розташовані невеликі громадські фермерські господарства. Містом рухатимуться лише електрокари, а інші види транспорту (залізницю, метро) зроблять підземними", — розповідає керівник компанії, яка займається цим проектом.

Також в місті майбутнього жителів очікує підземна парковка, централізована мережа кондиціонерів і система управління відходами, яка зможе перетворювати сміття в енергію завдяки газифікації.

Раніше ми повідомляли, в ОАЕ відкрили найбільший у світі музичний фонтан. У Дубаї з'явилося чергове архітектурне досягнення — найбільший в світі музичний фонтан. Відомо, що його площа становить близько 1,3 тисяч квадратних метрів, а всього в ньому є 3 тисячі світлодіодних лампочок.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини