Головна Новини Суспільство події YouTube «розібрався» із каналами Медведчука: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube «розібрався» із каналами Медведчука: подробиці

Українці більше не мають доступу до раніше заблокованих рішенням РНБО каналів NewsOne, Zik та 112 Україна на YouTube

24 квітня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Із 24 квітня українці більше не зможуть переглядати новинні відеоролики, завантажені на YouTube представниками заблокованих телеканалів, нібито пов'язаних із нардепом Віктором Медведчуком. Про це стало відомо з публікації в Telegram-каналі "PavlovskyNews".

YouTube «розібрався» із каналами Медведчука: подробиці

Заблоковані РНБО телеканали більше не можна дивитися на YouTube. Фото: GettyImage

Журналісти порталу "Коментарі" особисто перевірили інформацію, щоб переконатися у її правдивості.

І дійсно — пошук ефірів каналів "112 Україна", "NewsOne" і "Zik" на популярному відеохостингу все ще доступний. Однак при спробі відкрити будь-яке відео або загальну сторінку каналу, система видає попередження.

У ньому вказано, що жителі нашої країни не можуть переглядати контент, опублікований цими користувачами.

YouTube «розібрався» із каналами Медведчука: подробиці - фото 2
YouTube «розібрався» із каналами Медведчука: подробиці - фото 3

Відзначимо, що розмови про блокування YouTube-каналів, чиє мовлення заборонено в Україні рішенням Ради нацбезпеки вже кілька місяців як, велися вже давно.

На початку березня стало відомо, що представники медіа "112 Україна" більше не можуть вести повноцінну онлайн-трансляцію на YouTube. Система обмежила їм таку можливість. Однак два інших ЗМІ продовжували роботу в подібному режимі.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, що Україна неодноразово зверталася до керівництва хостингу заради блокування інтернет-мовлення заблокованих в країні телеканалів. За словами керівника Мінкультури Олександра Ткаченка, ніяких відповідей від YouTube не надходило.

Також на порталі ви можете дізнатися, як експерти ставляться до ймовірного продажу деяких телеканалів, якими володіє бізнесмен Віктор Пінчук. Відзначимо, що можливим покупцем може виявитися той самий одіозний Віктор Медведчук, який перебуває під окремими економічними стягненнями з боку РНБО. Фахівці детально оцінили існуючі передумови до такої угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини