Головна Новини Суспільство події Японія приєднується до ЄС та США – вводить санкції проти РФ: як покарають росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія приєднується до ЄС та США – вводить санкції проти РФ: як покарають росіян

Японська сторона прийняла рішення запровадити заборону на випуск у своїй країні облігацій Росії

23 лютого 2022, 10:50
Поділіться публікацією:

Японія слідом за провідними країнами Європи та США також готова відреагувати санкціями на ескалацію на українському кордоні. У Токіо вирішили запровадити заборону на випуск облігацій Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Японія приєднується до ЄС та США – вводить санкції проти РФ: як покарають росіян

Фуміо Кісіда. Фото: EPA

Японія заявила, що вона стривожена тими подіями, що відбуваються на сході України та обурена діями Росії, які посилюють ескалацію та посилення українсько-російського протистояння. Розуміючи, що за ескалацією стоїть саме Кремль, влада Японії прийняла рішення приєднатися до позиції ЄС та США і також опрацювати питання щодо запровадження санкцій проти Росії. Найближчим часом Японія повідомить про повний пакет антиросійських санкцій.

Проте вже зараз відомо, що Японія запровадить заборону на випуск у своїй країні російських облігацій, активи деяких росіян будуть заморожені. Також деяким громадянам Росії буде заборонено в'їзд до Японії. Кого саме зачеплять санкції в уряді Японії, не повідомляють.

Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда наголосив, що досі не вдається знизити градус ескалації на українському кордоні. Токіо уважно спостерігає за ситуацією і надалі реагуватиме залежно від ситуації.

Прем'єр наголосив, що Росія своїми провокаційними діями створює загрозу суверенітету України. Японія займає чітку позицію – Росія має повернутися до дипломатії та припинити силовий тиск на Київ.

Читайте на порталі "Коментарі" — Захід знову б'є санкціями Росію за ескалацію з Україною: експерти оцінили черговий сигнал від президента США Джо Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини