Головна Новини Суспільство події Ялинка з особливим святковим духом - головна новорічна красуня Дубно приїхала на площу з місцевого кладовища
commentss НОВИНИ Всі новини

Ялинка з особливим святковим духом - головна новорічна красуня Дубно приїхала на площу з місцевого кладовища

За словами глави міста, перед тим як встановити ялинку, її освятили

10 грудня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища.

Ялинка з особливим святковим духом - головна новорічна красуня Дубно приїхала на площу з місцевого кладовища

Міська влада не стала заперечувати цей факт, стверджуючи, що дерево було аварійним. За словами представників адміністрації міста, спилявши дерево на цвинтарі, вони вбили двох зайців: ялинка тепер могилкам не загрожує руйнуванням, і новорічний настрій жителям міста додасть. Мер Дубно Василь Антонюк своєю чергою запевняє, що дерево, перед тим як поставити на площі, освятили.

"І що, що взяли на кладовищі? Яка різниця? Раніше ми купували ялинку. Мінімум обходилася бюджету міста в 15 тисяч гривень. А тут безкоштовно, ще й така красива, висотою 25 метрів", — пише чиновник.


Раніше "Коментарі" писали про те, що 21 грудня Юпітер і Сатурн максимально наблизяться один до одного і створять в небесах так звану "Вифлеємську зірку". Спостерігати видовищне астрономічне явище можна буде абсолютно з будь-якого місця нашої планети. Про це пише NASA. Астрономи говорять, що розпізнати Юпітер нескладно — він відрізняється яскравістю в порівнянні з іншими небесними тілами. Сатурн, на відміну від Юпітера, не відрізняється яскравістю, але помітний через золотистого відблиску. До того ж обчислити Сатурн на небі дозволяє його місце розташування — він знаходиться на схід від Юпітера на куполі неба. Також, астрологи підкреслюють, що обидві планети на відміну від інших світил не мерехтять, а світять постійно.

Крім того, портал опублікував 10 фото найдорожчих кішок — крім божевільної ціни, вони ще й неймовірно милі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини