Головна Новини Суспільство події Якою в Україні буде погода на Новий рік: синоптики повідомили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою в Україні буде погода на Новий рік: синоптики повідомили прогноз

Найхолодніше буде на півночі країни

23 грудня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Цьогорічний прогноз погоди на Новий рік зазнав змін. Зокрема, 31 грудня, в останній день старого року синоптики попереджають про великі морози. Про це інформує "Погода УНІАН".

Якою в Україні буде погода на Новий рік: синоптики повідомили прогноз

Погода в Україні на Новий рік (фото з відкритих джерел)

За інформацією синоптиків, найлютіші морози прийдуть в північні регіони України, зокрема, на Чернігівщині та Сумщині новорічної ночі прийде лютий мороз, — 24-25 градусів. В Київському, Житомирському  та Рівненському регіонах теж  в цю святкову ніч буде добряче морозити, буде — 19-22 градуси. На Волині та Черкащині передбачається — 16-17 градусів.

На інших територіях країни морози будуть набагато менші: -7-12 градусів, на територіях крайнього сходу  та в південному регіоні -5 градусів.

Також 31 грудня на більшості територій стовпчик термометра показуватиме  мінусову температуру. В північних регіонах -10-17 градусів,  в центральних регіонах -4-12 градусів, на територіях південного заходу -4-7 градусів морозу, в південних регіонах -2-4 градуси морозу, Найтеплішим цей останній день старого року буде на кримських територіях і територіях крайнього сходу  — +1-4 градуси.

 В столиці країни денної пори 31 грудня буде -13 градусів морозу, а на саму новорічну ніч мороз сягатиме -22 градуси.

 Разом з тим, синоптики Укргідрометцентру  таку синоптичну ситуацію з морозами називають неточною і наголошують, що зараз ще важко визначити точний прогноз погоди на Новоріччя.

 "Повторюємо, що найточніші прогнози погоди це на 1-5 доби. Саме через це УкрГМЦ поки що ще не дає коментарів з приводу того, яка буде погода у новорічну ніч, треба ще трохи почекати, тому що дана інформація не є точною, а отже може носити лише орієнтовний характер", — наголосили синоптики центру. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  де в Україні синоптики прогнозують морози до -19.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини