Головна Новини Суспільство події Арктичний холод: де в Україні синоптики прогнозують морози до -19
commentss НОВИНИ Всі новини

Арктичний холод: де в Україні синоптики прогнозують морози до -19

Національний прогноз погоди

18 грудня 2021, 16:50 comments1306
Поділіться публікацією:

Після вихідних  в нашій країні зміниться погода. Прийде різке похолодання з  суворими морозами. Це станеться вже 21-22 грудня. На східних територіях морози посиляться, стовпчик термометра мінусуватиме до -19 градусів. Про це  інформує Укргідрометцентр.

Арктичний холод: де в Україні синоптики прогнозують морози до -19

В Україну йде різке похолодання (фото з відкритих джерел)

 В ці вихідні в нашій країні ще збережеться нехолодна погода, хоч падатиме сніг. Найхолодніше місцями буде вночі, стовпчик термометра опуститься до — 4 градусів. 

 Але так буде недовго,  з вівторка,21 грудня  на наші території прийде арктичний холод. В східних регіонах синоптики прогнозують денні морози до -10 градусів, вночі ще більше морозитиме, буде -13 градусів, в південних регіонах  вдень морози сягатимуть позначки — 4 градуси, вночі буде — 6 градусів. У північних регіонах вдень синоптики прогнозують морози до -11, вночі буде  -14 градусів. В західних регіонах нашої країни також буде морозно і холодно: до -7 денної пори, вночі стовпчик термометра опуститься до  -10 градусів. на центральних територіях  вдень до -8 градусів морозу, вночі морозитиме до -12 градусів.

 В столиці на початку робочого тижня, зокрема, 21 грудня буде до -12 в нічні години, вдень трохи потеплішає до -7 градусів.

 В середу, 22 грудня  морозитиме більше. На східних територіях вночі мінусуватиме до -19 градусів, це території Харківщини та Луганщини. В донецькому регіоні стовпчик термометра  показуватиме -17 градусів. Денної пори морози послабшають, температура становитиме  -13 градусів.

 В північних областях нашої держави 22 грудня  буде до -16 градусів, вдень морозитиме до -11, у західних та південних регіонах  вночі грудневі морози посиляться до -14 градусів,  вдень буде -7 градусів, в центральних областях  вночі  мінусуватиме до -16, вдень мороз впаде і температура становитиме -8 градусів. 

 Морозно та холодно буде і в столиці нашої країни. Нічні морози сягатимуть мінусової позначки — 12 градусів, вдень буде -7 градусів морозу. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Дощ та мокрий сніг: якою буде погода 17 грудня.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини