Головна Новини Суспільство події Дощ та мокрий сніг: якою буде погода 17 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощ та мокрий сніг: якою буде погода 17 грудня

У західних областях буде хмарно. Можливий дощ та мокрий сніг

17 грудня 2021, 06:30
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні 17 грудня очікується невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі та вдень буде в межах від 2 морозу до 3 тепла. У Карпатах сніг, температура на добу -3...-8 градусів морозу. Про це повідомляє Укргідрометцентр. У західних областях буде хмарно. Можливий дощ та мокрий сніг. Вдень температура повітря підніметься до 2-5 градусів, а вночі стовпчик термометра покаже 0-3 градуси.

Дощ та мокрий сніг: якою буде погода 17 грудня

Погода (фото з відкритих джерел)

У Центрі та Півночі буде хмарна погода з опадами, переважно йтиме мокрий сніг. Стовпчики термометрів вдень покажуть 0…3 градуси, а вночі мінімальна температура повітря буде 0 градусів. На Сході вдень прогнозують від -1 до 1 градусів. Вночі буде трохи холодніше – до -1. Також очікується дощ зі снігом чи мокрий сніг. На Півдні середня добова температура становитиме 2...4 градуси, вночі стовпчик термометра триматиметься на рівні 0...2.

Нагадаємо, російська непогода впала на Балканський півострів. Балкани страждають від поганих погодних умов. Повідомляється, що постраждали такі країни, як Греція, Болгарія, Албанія та Сербія. Останню засипало снігом. У столиці країни дорожній рух практично зупинено. Спостерігаються проблеми із громадським транспортом. Міжнародний аеропорт припинив свою роботу. Декілька дерев звалилися на автомобілі. У західних регіонах багато будинків знеструмлено. У цей час Грецію заливають дощі. Через рясні опади річки почали виходити з берегів.

Потоками води було затоплено кілька невеликих населених пунктів. Стихія, що розбушувалася, також принесла з собою сильний вітер, який здатний повалити дерева. На півночі країни потоком води змила автомобіль із людиною всередині. 55-річна жінка загинула.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини