Головна Новини Суспільство події Якою погодою порадує українців серпень: синоптик зробив прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою погодою порадує українців серпень: синоптик зробив прогноз

Народний синоптик розповів, коли в серпні прогнозуються дощі, а коли - похолодання

11 липня 2020, 23:01 comments7681
Поділіться публікацією:

Спека в Україні триватиме і в серпні, а чекати рясних дощів у першій половині місяця українцям не варто. Такий прогноз погоди на закінчення літа в 2020 році озвучив народний синоптик Леонід Горбань "Обозревателю".

Якою погодою порадує українців серпень: синоптик зробив прогноз

За словами синоптика, кінець липня видасться дощовим, хоч і теплим. Температура повітря очікується близько 27-29 градусів тепла. Також тепло буде і на початку серпня, зазначив синоптик.

Згідно з прогнозом Горбаня, 2 серпня прогнозуються невеликі дощі на сході і півдні України, а після – суха і спекотна погода. Так, до 11 серпня температура буде коливатися в межах від 26 до 33 градусів тепла вдень та 18-20 градусів тепла вночі.

В середині місяця, за прогнозами синоптика, знову очікується невеликий дощ. А ось з 20-х чисел серпня в Україну прийде довгоочікувана прохолода, повідомив Горбань. Так, з 23 серпня температура знизиться до 20-22 градусів тепла вдень, а 12-13 – вночі. Зазначимо, що на півдні очікується більш висока температура: 25 і 16-18 градусів тепла відповідно. Крім того, прогнозується падіння температури ще на пару градусів в останні дні місяця.

Щодо опадів, то Горбань зазначає малу кількість дощів, якщо порівнювати серпень з липнем. За прогнозом синоптика, за місяць по Україні випаде до 22 мм опадів в залежності від регіону, тоді як 55 мм було в липні.

Нагадаємо, синоптик розповіла, в яких областях України чекати на похолодання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини