Головна Новини Суспільство події Якою буде погода в Україні 3 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода в Україні 3 грудня

Погода в Україні 3 грудня буде похмурою, проте не дуже холодною

3 грудня 2020, 06:45
Поділіться публікацією:

У четвер, 3 грудня, небо затягнеться, і українців чекає мінлива хмарність. Вночі температура впаде нижче нуля, а в деяких регіонах йтиме мокрий сніг.

Якою буде погода в Україні 3 грудня

Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Укргідрометцентр, в Західних регіонах України стовпчик підніметься вище нуля, а вночі випаде млостей і похолодає. У північній частині країни вдень очікують нульова температура, а вночі мороз до -5. Також очікують дощ, як в денний, так в нічний час доби.

На сході в деяких регіонах, зокрема в Харківській області сніг, мороз, місцями ожеледиця. Температура вдень впаде до -6, а вдень потеплішає до 3.

Раніше "Коментарі" писали про те, що синоптики розповіли про погодні умови в першу зимовий тиждень на всій території України. Так, з понеділка по четвер по всій країні очікується невеликий мороз до -7 градусів і опади у вигляді снігу повсюдно крім південних і північних областей. У другій половині тижня трапиться потепління : третього грудня, в четвер, температура коливатиметься в рамках від — 1 градуса морозу до 6 градусів тепла. Повсюдно, крім західних областей обіцяють сніг з дощем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини