Головна Новини Суспільство події Який погодою українців порадують вихідні 12-13 червня — синоптик
commentss НОВИНИ Всі новини

Який погодою українців порадують вихідні 12-13 червня — синоптик

Жителям Вінницької, Київської та Житомирської областей варто чекати на зниження температури в неділю, 13 червня

11 червня 2021, 15:19
Поділіться публікацією:

Нинішній червень продовжує "балувати" українців нестабільними погодними умовами. За інформацією вітчизняного синоптика Наталки Діденко, майбутні вихідні, з 12 по 13 червня, також будуть досить "строкатими" в плані зміни погоди.

Який погодою українців порадують вихідні 12-13 червня — синоптик

Вихідні 12-13 червня 2021 в Україні будуть дощовими, але теплими. Фото із відкритих джерел

Найкращим днем для відпочинку на природі Діденко називає суботу. Все тому, що 12 червня у всіх українських регіонах без винятку прогнозується комфортне тепло — від +20 до +24 градусів.

При цьому варто підкреслити, що сонце і безхмарне небо "дістануться" лише жителям окремих територій. Без дощів, швидше за все, залишаться представники Київської, Одеської, Черкаської та Чернігівської областей, а також АР Крим. В інших регіонах очікуються опади, місцями не обійдеться і без значних літніх гроз. Також у "дощових" областях слід остерігатися різких поривів вітру.

Неділя, 13 червня, буде ще більш вологою, ніж субота. Наталка Діденко прогнозує, що дощова погода знову "захопить" практично всю Україну, а інтенсивність опадів лише збільшиться.

При цьому температура повітря в східних, південних і окремих центральних регіонах повинна прогрітися до +26 °С, попри дощі. Але ось жителям Київської, а також Житомирської та Вінницької областей варто приготуватися до незначного похолодання. Стовпчики термометрів опустяться до +16...+20 градусів тепла.

Для жителів столиці субота обіцяє бути ідеально сонячною і по-літньому теплою. У неділю ж Київ знаходитиметься під владою грозових дощів, температурні показники зупиняться на позначці +19 °С.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який погодний прогноз українці отримали від метеорологів на весь майбутній червень.

Також на порталі ви можете дізнатися, яким в плані погоди буде літо-2021. Чому фахівці вже назвали його аномальним, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини