Головна Новини Суспільство події Яким буде локдаун: головна інформація
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде локдаун: головна інформація

Найбільш імовірно, локдаун діятиме з 24 грудня до 15 січня

2 грудня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Поки уряд не надав офіційного підтвердження, коли саме введуть локдаун. Але громадянам вже варто готуватися та знати, що може чекати їх в найближчий місяць. Тож сайт “Коментарі” зібрав головну інформацію про обмеження та заборони на зимовому карантині.

Яким буде локдаун: головна інформація

Яким буде локдаун: головна інформація. Фото: live24

Варто зауважити, що майбутній карантин буде відрізнятися від того, який ми пережили весною. Давид Арахамія, голова парламентської фракції "Слуги народу", описав ймовірний формат карантину терміном "інтелектуальний локдаун". Це означає, що влада принаймні спробує враховувати ситуацію в різних областях та підлаштовуватися під регіони.

Буде заборонена діяльність закладів, що надають послуги з розміщення. Відтак закриються хостели, але готелі залишаться працювати.

ТРЦ дозволено відвідувати лише з метою придбання товарів у магазинах. Фудкорти, розважальні зони, кафе, ресторани та дискотеки закриваються.

Припиняється робота салонів краси, перукарень, кінотеатрів, фітнес-клубів.

Учні та студенти будуть вимушені перейти на дистанційне навчання.

Громадський транспорт продовжить функціонувати за звичним розкладом.

Можна буде відвідати новорічну ялинку у своєму місті, але кількість людей, які перебуватимуть біля новорічного дерева, регулюватиметься.

Відкритими залишаться різдвяні ярмарки, катки, лижні та інші зимові місця відпочинку, різдвяні та новорічні концерти, шкільні свята, якщо громадяни дотримуватимуться там карантинних заходів. Ще одна умова — на локаціях не повинно бути відкритих закладів харчування та фудкортів.

Сайт “Коментарі” раніше повідомляв, що найбільш імовірно, локдаун буде діяти з 24 грудня до 15 січня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини