Головна Новини Суспільство події Яких конкретних дат Зеленський вимагав у Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Яких конкретних дат Зеленський вимагав у Байдена

Український президент вимагає від іноземних партнерів чіткого плану щодо вступу країни в НАТО

8 червня 2021, 20:49
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови з американським гарантом Джо Байденом підняв питання вступу України в НАТО. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Яких конкретних дат Зеленський вимагав у Байдена

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Під час розмови Зеленський заявив про необхідність створення реального покрокового плану для приєднання України до Євроатлантичного союзу. Крім того, президент зазначив, що цей план повинен бути прив'язаний до чітких календарних дат.

"Президент України зазначив, що час заяв і декларацій про наміри має залишитися в минулому", — йдеться в опублікованій інформації.

Також в Офісі президента повідомляють, що рух України в НАТО дозволить досягти передумов для встановлення стабільного і тривалого миру на Донбасі.

Нагадаємо, Україна все частіше заявляє про своє бажання стати повноцінним членом Європейського Союзу і Північноатлантичного Альянсу, але конкретних зрушень у цьому напрямі поки немає.

На думку президента України Володимира Зеленського, проблема не тільки у повільних реформах, а й у позиції самих союзних об'єднань.

На тлі триваючої російської агресії в Україні і на її кордонах офіційний Київ не розуміє, чому саміт глав держав і урядів НАТО, який запланований на 14 червня, буде проведено без участі України.

"Коментарі" дізналися в експертів, про що свідчить таке рішення представників Альянсу і що повинна зрозуміти для себе Україна.

Додамо, нещодавно стало відомо, який відсоток громадян України підтримує рух країни щодо вступу в Північноатлантичний Альянс. Думки українців ви можете дізнатися з нашого матеріалу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини