Головна Новини Суспільство події Які втрати серед мобілізованих з ОРДЛО, - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Які втрати серед мобілізованих з ОРДЛО, - розвідка

В ОРДЛО повідомили скільки мобілізованих загинуло у війні росії з Україною

22 червня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Армія росії досі не може захопити Луганську область та продовжує рівняти Сєвєродонецьк із землею. Українській військові утримують промзону. Окупанти намагаються охопити район Сєвєродонецька через Ізюм на півночі та Попасну на півдні. Про це повідомляють в звіті розвідки Міністерства оборони Великобританії.

Які втрати серед мобілізованих з ОРДЛО, - розвідка

фото Генерального штабу ЗСУ

За даними фахівців, росіяни перекидають на Донбасі максимальну кількість резервних підрозділів. Втрати у війні російська влада не публікує з 25 березня. За даними Генштабу ЗСУ, ліквідовано більше 34 тисяч живої сили противника.

Самопроголошена "Донецька Народна Республіка (ДНР)" надала дані щодо втрат мобілізованих. За їх інформацією, станом на 16 червня, загиблих у війні з лютого 2128 військових, 8897 поранених.

Повідомляється, що рівень втрат "ДНР" складає близько 55% особового складу. Такі цифри свідчать про те, що армія росії виснажена та має значні втрати на Донбасі. Фахівці припускають, що війська "ДНР" оснащені застарілою зброєю та технікою. Наразі для ЗСУ та противника важливо створити та розгорнути резервні підрозділи на фронті, адже від цього залежить в кого буде успіх в битві за Донбас.

За даними обласної адміністрації, російські війська захоплюють села поблизу Лисичанська, місто бомбардують авіацією, обстрілюють селища Павлоград та Синецький, "Азот" — на заводі поцілили в територію, де розміщені очисні споруди та прохідну. Тривають бої поблизу Борівського та Воронового.

Як писав портал "Коментарі", в британській розвідці розповіли, чому армія росії "забуксувала" на фронтах. російській армії все ще не дається захопити Донбасс. У розвідці додають, що багато років в росії бойова підготовка носила характер "показовості" для посадовців, а не була грунтовною та ефективною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини