Головна Новини Суспільство події Які умови щодо в'їзду в країну висунула Німеччина
commentss НОВИНИ Всі новини

Які умови щодо в'їзду в країну висунула Німеччина

Щоб потрапити до Німеччини більше не потрібна вакцинація

11 червня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Уряд Німеччини послабив правила в'їзду в країну для іноземних туристів. Про це повідомляє Bild.

Які умови щодо в'їзду в країну висунула Німеччина

Карантин у Німеччині - фото з відкритих джерел

Журналісти інформують, що Німеччина збирається дозволити в'їзд для всіх бажаючих. Однак при цьому рівень захворюваності в країні, з якої прибуває турист, повинен відповідати певним показникам.

Міністр закордонних справ країни Хайко Маас заявив, що поїздки будуть дозволені для країн з показником зараження нижче 200 на 100 тисяч осіб. При цьому такий показник повинен бути встановлений протягом останніх семи днів.

"Це можливо, тому що в майбутньому в Європі з'являться чіткі загальні правила поводження з тими, хто був вакцинований, з тими, хто одужав, і з тими, хто пройшов тестування", — пише видання.

Додамо, що станом на сьогодні Україна демонструє показник 65 хворих на 100 тисяч населення, який дозволить вітчизняним туристам без зайвих обмежень відвідати Німеччину.

Нагадаємо, що в травні Німеччина вже послаблювала правила в'їзду для іноземців. Тоді туристам, які перехворіли на коронавірус або ж пройшли повний курс вакцинації від COVID-19, не потрібно було здавати тест чи сидіти на самоізоляції.

Раніше повідомлялося, що у Німеччині 9 людей померли після вакцинації препаратом AstraZeneca. Крім того в країні зафіксували 31 випадок наявності згустків крові в мозку після вакцинації цим препаратом. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідали, що міністерство оборони Німеччини назвало нову загрозу для НАТО з боку Росії. В оборонному відомстві зазначили, що російська влада активно домагається "дестабілізації і ослаблення НАТО". Зокрема це проявляється в розробці нової зброї та розширенні військових можливостей. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини