Головна Новини Суспільство події Які три нові країни відкрили кордони для українських туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які три нові країни відкрили кордони для українських туристів

Українці можуть відвідувати вже 107 країн світу

18 травня 2021, 17:23
Поділіться публікацією:

Станом на 18 травня українці можуть подорожувати у 107 країн світу. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу.

Які три нові країни відкрили кордони для українських туристів

Туризм - фото з відкритих джерел

Сьогодні до списку додалися Греція, Кіпр і Сейшельські острови. 

"Станом на сьогодні, 18 травня, для громадян України відкрито кордони 107 країн світу. З часу нашого попереднього брифінгу 26 березня в'їзд мандрівникам з України дозволили додатково три країни — Греція, Кіпр і Сейшельські острови", - зазначив Кулеба.

Міністр додав, що умови в'їзду можуть включати дотримання протиепідемічних вимог, зокрема надання негативних результатів ПЛР-тесту, проходження тестування в аеропорту й обов'язкового карантину.

Кулеба також поінформував, що наразі МЗС активно працює над укладенням двосторонніх угод про визнання сертифікатів вакцинації від коронавірусу.

Нагадаємо, що 13 травня Туреччина пом'якшила умови для в'їзду. Турецька влада скасувала обов'язкове проходження ПРЛ-тесту перед перетином кордону для низки країн. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також із 17 травня Туреччина дещо змінить ресторанну систему all inclusive у своїх закладах харчування та готелях. Зазначається, що гості не будуть самостійно класти їжу в тарілки, а цим займуться співробітники ресторанів. Таким чином туристи не будуть взаємодіяти з одними й тими ж столовими наборами.

Додамо, що 17 травня Туреччина вийшла з повного карантину, який запровадили ще 29 квітня.

Також ми повідомляли, що міжнародні авіакомпанії тимчасово призупинили польоти своїх літаків до Ізраїлю у зв'язку з активною ескалацією конфлікту в країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини