Головна Новини Суспільство події Які речі не можна носити з собою під час воєнного стану
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі не можна носити з собою під час воєнного стану

У Центрі протидії дезінформації РНБО розповіли, які речі категорично забороняється носити із собою в умовах воєнного стану

16 березня 2022, 01:25 comments2280
Поділіться публікацією:

В Україні з 24 лютого, коли Російська Федерація вторгалася на наші землі, запроваджено воєнний стан. І для громадян у цей період діє низка обмежень. У Центрі протидії дезінформації РНБО зазначили, які речі категорично не можна носити із собою, щоб не потрапити у неприємності.

Які речі не можна носити з собою під час воєнного стану

Військовий стан в Україні (фото з відкритих джерел)

Якщо ви не є військовослужбовцем і маєте незареєстровану зброю, то вас можуть прийняти за ворога, тому не носите її з собою, попри те, що у воєнному стані є загроза власній безпеці. Це стосується всіх видів зброї, у тому числі й ножиків.

Також не варто носити одяг з елементами камуфляжу, зокрема головні убори та чоботи, якщо ви не є членом територіальної оборони або військовослужбовцем.

Не носіть на одязі нашивки з назвами будь-яких силових структур та збройних формувань.

На період війни не носіть будь-яку продукцію, яка має військову стилізацію або використовується військовими, зокрема рюкзаки та ліхтарі. Через ці речі людину можуть прийняти за військового обидві сторони, і обидві можуть прийняти за супротивника.

Але в той самий час, у такий небезпечний період, виходячи на вулицю, потрібно брати із собою документ, який підтверджує вашу особу.

Нагадаємо, що парламент України розширив повноваження поліції під час воєнного стану: що зміниться.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністерство економіки України відповіло на питання, що найчастіше ставляться про трудові відносини під час воєнного стану. Зокрема, було опубліковано детальне пояснення того, як вважається простим в умовах воєнного стану і як воно оплачується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://cpd.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини