Головна Новини Суспільство події Які претензії МВС України має до популярного месенджера Telegram
commentss НОВИНИ Всі новини

Які претензії МВС України має до популярного месенджера Telegram

Українські правоохоронці поскаржилися, що Telegram не хоче співпрацювати з поліцією

23 червня 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

МВС України звинуватило керівництво Telegram у пособництві зловмисникам і небажанні співпрацювати з правоохоронними органами. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Які претензії МВС України має до популярного месенджера Telegram

Telegram - фото з відкритих джерел

За його словами, за допомогою месенджера Telegram поширюються наркотичні засоби й викрадені автомобілі, а керівництво компанії не збирається співпрацювати з поліцією.

"А яку відповідальність несе такий собі Дуров і така собі організація як Telegram за те, що в Telegram абсолютно вільно поширюються наркотики й компанія не несе ніякої відповідальності за те, що вона стала майданчиком для торгівлі наркотиками, для торгівлі краденими автомобілями", — повідомив чиновник.

Також Геращенко зазначив, що є низка Telegram-каналів, які займаються розповсюдженням наркотиків, але керівництво програми не контактує з правоохоронними органами.

"Telegram — це єдина компанія, яка не співпрацює з органами поліції. Всі співпрацюють: китайський TikTok, Instagram, Facebook, WhatsApp, — всі. А Telegram не реагує ні на які звернення", — підкреслив заступник голови МВС.

Нагадаємо, що недавно інтернет-видання "Коментарі" поцікавилося в українських політичних експертів про переваги популярного месенджера Telegram перед класичними соціальними мережами на кшталт Facebook. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Додамо, що засновник популярного месенджера Telegram Павло Дуров розповів про зміни в роботі сервісу. За його словами, з наступного року месенджер почне монетизуватися для того, щоб підтримувати великі витрати на сервери та трафік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини