Головна Новини Суспільство події Які обмеження для туристів зняли в Естонії
commentss НОВИНИ Всі новини

Які обмеження для туристів зняли в Естонії

Естонія дозволила одноденний туризм

10 червня 2021, 16:37
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 червня, уряд Естонії затвердив пом'якшення коронавірусних обмежень у країні. Про це повідомляє ERR.

Які обмеження для туристів зняли в Естонії

Естонія - фото з відкритих джерел

Віднині в'їзд в Естонію без самоізоляції буде дозволений на термін до 24 годин за наявності ПЛР-тесту або експрес-тесту на антигени із негативним результатом.

ПЛР-тест повинен бути зроблений не пізніше, ніж за 72 години до перетину кордону, а експрес-тест — максимум за 24 години. Тестування не буде потрібно для дітей у віці до 12 років, а також тих, хто перехворів на COVID-19, вакцинованих або прирівняних до вакцинованих.

Тестування як і раніше не буде вимагатися і для туристів із країн з низьким рівнем захворюваності.

Також за інформацією журналістів, з 11 червня можуть відновитися круїзи "Таллінн-Стокгольм", проте уряд просить враховувати, що якщо показник двотижневої кумулятивної захворюваності в Швеції буде вище 150 випадків на 100 тисяч жителів, то після повернення в Естонію може діяти вимога самоізоляції.

Нагадаємо, що з 9 червня уряд Франції ухвалив рішення відкрити кордони та почати приймати іноземних туристів. Обмеження на в'їзд будуть діяти залежно від того, яка епідеміологічна ситуація в тих країнах, звідки прибуватимуть туристи, і того, чи вакциновані вони проти коронавірусу.

Французький уряд розподілив держави світу на три зони: "зелену", "помаранчеву" і "червону". Детальніше про туризм у Франції дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Додамо, що бажаючі подорожувати між Чехією та Угорщиною, Німеччиною, Польщею, Австрією, Словаччиною, Словенією і Хорватією можуть зробити це з 31 травня після отримання першого щеплення від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини