Головна Новини Суспільство події Яка з соцмереж найпопулярніша в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка з соцмереж найпопулярніша в Україні

Українці назвали соціальну мережу, якою вони користуються частіше

23 лютого 2021, 09:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні важко вже уявити наше життя без Інтернету, адже для багатьох це основне джерело масової інформації. Українці розповіли, чи є для них основним джерелом Інтернет, або вони як і раніше віддають перевагу телебаченню.

Яка з соцмереж найпопулярніша в Україні

Серед українців найпопулярніші соціальна мережа Facebook - фото: з відкритих джерел

Згідно з даними опитування, яке проводила компанія Research&Branding Group, 51% респондентів відповіли, що вибирають Інтернет, як основне джерело інформації. За телебачення проголосували 44% опитаних. Преса і радіо має попит лише у 2%. Варто відзначити, що у 2021 році в Україні вперше люди віддали перевагу Інтернету більше, ніж телебаченню.

Українці також розповіли, якими соціальними мережами вони користуються найчастіше. З усіх респондентів 59% проголосували за Facebook. На другому місці опинився YouTube з результатом 43%. тре ма   позицію зайняв Instagram, оскільки 30% зазначили, що вибирають саме цю соціальну мережу. На четвертому місці - Telegram. Їм найчастіше користується 17% і всіх респондентів. ВКонтакте вибрали 5% опитаних, а Однокласники — 3%. Також кожен двадцятий українець має обліковий запис в Twitter.

Яка з соцмереж найпопулярніша в Україні - фото 2

У рейтингу найбільш популярних месенджерів серед українців виявився Viber. За нього проголосували 57% респондентів. Слідом за ним йде Facebook messenger з результатом 37%. Третє місце зайняв Telegram - 20%. Майже кожен десятий українець користується What`s up. За нього проголосували   9% опитаних. На останньому місці опинився Scype - 8%.

Яка з соцмереж найпопулярніша в Україні - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що думають українці про обслуговування українською мовою в країні. Також сайт інформував про ТОП-8 найактуальніших проблем українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини