Головна Новини Суспільство події Яка ситуація із захворюваністю на COVID-19 у світі, - ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка ситуація із захворюваністю на COVID-19 у світі, - ВООЗ

У європейських державах та в Азії зростає кількість смертей від коронавірусу

2 вересня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) закликає носити маски та робити щеплення вакцинами. Про це повідомляють на каналі "Коронавірус. Інфо" у Viber.

Яка ситуація із захворюваністю на COVID-19 у світі, - ВООЗ

Ситуація із захворюваністю на COVID-19 у світі загострюється, - ВООЗ, фото з відкритих джерел

За даними ВООЗ, протягом останніх двох тижнів в 33 країнах світу ріст захворюваності на коронавірусну хворобу перевищив 10%. До того ж, експерти прогнозують зростання кількості смертельних випадків серед хворих на COVID-19 у Європі. До 1 грудня кількість летальних випадків зросте на 236 тисяч.

Допомогти подолати епідемію в Європі може лише вакцинація населення та розширення обсягів виробництва вакцин для населення. Наразі у ВООЗ говорять про різкий стрибок рівня захворюваності на Балканах, Кавказі та країнах Центральної Азії. У європейських державах та в Азії зростає кількість смертей від коронавірусу. У країнах переповнені лікарні і госпіталі. 

За словами голови Європейського бюро ВООЗ доктора Ханса Клюге, дуже важливо підтримувати належний рівень захисту населення, посиливши нагляд за дотримання карантинних вимог, зокрема, носінням масок.

Як повідомляв портал "Коментарі", Сполучені штати нададуть Україні інноваційні препарати від COVID-19. Лікарські препарати передадуть від уряду Сполучених штатів в рамках співпраці між двома країнами. Ці лікарські засоби проти коронавірусу доволі дороговартісні та чудово знімають запалення й допомагають хворим.

Також ми писали, що у США створили штучний інтелект, що прогнозує протікання COVID-19 у пацієнтів.
Дослідницька група під керівництвом доктора філософії, професора Хіроюкі Йосіди, директора відділу досліджень 3D-зображень у Массачусетській загальній лікарні розробила нову модель штучного інтелекту, що аналізує знімки комп’ютерної томографії (КТ) та має високу прогностичну ефективність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини