Головна Новини Суспільство події Сполучені штати нададуть Україні інноваційні препарати від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Сполучені штати нададуть Україні інноваційні препарати від COVID-19

Ліки надійдуть у всі регіони України

1 вересня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

Із США для українців доставлять гуманітарну допомогу — інноваційні ліки проти COVID-19. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко у Facebook.

Сполучені штати нададуть Україні інноваційні препарати від COVID-19

Сполучені штати нададуть Україні інноваційні препарати, фото з Facebook

Лікарські препарати передадуть від уряду Сполучених штатів в рамках співпраці між двома країнами. Ці лікарські засоби проти коронавірусу доволі дороговартісні та чудово знімають запалення й допомагають хворим.

Препарати проти COVID-19 Бамланівімаб та Етесевімаб зареєстровані Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ліки рекомендовані для пацієнтів із легким та середнім ступенем тяжкості перебігу COVID-19, що мають ризик розвитку важкої форми захворювання та ускладнень.

Ліки надійдуть у всі регіони України. Буде відправлено 20 тисяч флаконів Бамланівімабу (Bamlanivimab) та 40 тисяч флаконів Етесевімабу (Etesevimab). Препарати доставлять гуманітарним рейсом до аеропорту Борисполя.

Втім, міністр наголосив, що вакцинація залишається єдиним ефективним способом захисту від COVID-19 й додав, що вже вакциновано понад 5 млн українців однією дозою. Також міністр зазначив, що українська система охорони здоров'я співпрацюватиме із компаніями General Electric, Medtronic та MSD.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко прокоментував ймовірність введення загальнонаціонального локдауна вже в листопаді. За словами міністра, перед тим, як прийняти рішення про карантин влади будуть брати до уваги постанову № 1236, згідно з яким вводиться локдаун. Якщо буде перевищено число мінімально допустимої кількості заражень на коронавірус, то доведеться вводити обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:22

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини