Головна Новини Суспільство події Яка прибалтійська країна скасувала всі обмеження на в'їзд для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка прибалтійська країна скасувала всі обмеження на в'їзд для українців

Віднині громадянам України для подорожі в Естонію не треба проходити тест на COVID-19

17 липня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

З 19 липня в Естонії почнуть діяти нові правила в'їзду з країн Європи. Україна потрапила в "зелений список" країн. Про це повідомляє місцеве МЗС.

Яка прибалтійська країна скасувала всі обмеження на в'їзд для українців

Туризм під час коронавірусу - фото з відкритих джерел

Україна внесена до списку країни за межами Європейського союзу, резидентам яких дозволено в'їзд в Естонію, в тому числі в туристичних цілях.

Відзначається, що 14-денний рівень інфікування не повинен перевищувати 75,1 нових випадків на 100 тисяч осіб в день.

Також наголошується, що українцям не потрібен негативний тест на коронавірус, як при в'їзді в країну, так і за кілька днів до цього. Крім того, не потрібно буде дотримуватися 10-денну самоізоляцію по прибуттю в країну. Правила діятимуть з 19 по 25 липня.

До "зеленого списку" разом з Україною ввійшли США, Ізраїль, Албанія, Молдова, Азербайджан, Японія, Вірменія, Північна Македонія та Сербія.

Станом на сьогодні в "червоному" списку країн знаходяться Андорра, Іспанія, Нідерланди, Кіпр, Люксембург, Португалія, Великобританія.

Нагадаємо, нещодавно уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні у зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Всі деталі в нашому матеріалі.

Водночас країни Євросоюзу навпаки починають знімати коронавірусні обмеження. Так, уряд Данії вирішив послабити обмежувальні заходи, впроваджені для боротьби з поширенням коронавірусу. З 14 червня скасовується обов'язкове носіння масок, за винятком громадського транспорту. З вересня планується скасувати й це правило.

Окрім цього уряд Іспанії з 26 червня повністю скасовує масковий режим, запроваджений ще на початку пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини