Головна Новини Суспільство події Яка область лідирує за кількістю вакцинованих освітян
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка область лідирує за кількістю вакцинованих освітян

Освітяни продовжують вакцинуватися від Covid-19

8 листопада 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

В Україні триває вакцинація населення від коронавірусу. З 8 листопада освітян, що не отримали вакцину, будуть відсторонювати від роботи. Станом на 8 листопада відомо, яка область лідирує за кількістю вчителів та викладачів, що пройшли вакцинацію. Про це повідомив міністр Сергій Шкарлет в Telegram.

Яка область лідирує за кількістю вакцинованих освітян

Як навчаються в українських школах під час спалаху епідемії, фото з відкритих джерел

Відомо, що майже 93% вчителів отримали одну дозу вакцини, два щеплення вже зробили 76,2%. У лідерах за темпами вакцинації — Хмельницька область (99%); на другому місці — Миколаївська (97,5%), на третьому — Київська (97,4%). Понад 95% вчителів, що зробили хоча б одне щеплення, проживають — у Харківській (96,8%) та Донецькій областях(96%).

За інформацією міністра, на дистанційне навчання перейшли більше 7 тисяч шкіл. Найбільша кількість закладів на "дистанційці" в Одеській та Волинській областях.

В "червоних" зонах з вакцинованими вчителями працюють очно 2,7 тисячі шкіл. Ще 5,3 тисяч шкіл працюють очно в інших регіонах. Найбільше шкіл, що працюють в звичайному режимі, — у Вінницькій (640), Тернопільській (632), Закарпатській (575) областях. В частині регіонів школярі ще не повернулися до занять з канікул. Від навчання відпочивають учні зі шкіл в Харківській, Рівненській, Миколаївській областях.

Нагадаємо, що станом на 8 листопада у 790 дітей виявлено коронавірусну хворобу. У "помаранчевій" зоні знаходяться: Вінницька, Полтавська, Харківська, Черкаська та Чернівецька області; в "жовтій" — Закарпатська, Тернопільська та Кіровоградська області.

Як повідомляв портал "Коментарі", Віктор Ляшко розповів, чи мають право працювати навчальні заклади у "червоних" зонах за умови 100% вакцинованого педагогічного колективу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини