Головна Новини Суспільство події Яка наразі ситуація в окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка наразі ситуація в окупованому Криму

В окупованому Криму погіршилася ситуація з постачанням товарів

29 березня 2022, 13:29
Поділіться публікацією:

В уряді розповідають, яка ситуація наразі на тимчасово окупованому півострові. Про це повідомляють в прес-службі представництва Президента України в АР Крим.

Яка наразі ситуація в окупованому Криму

Фото ілюстративне / Pixabay

На території півострова АР Крим відбулося погіршення в економічній сфері, в населених пунктах шириться дефіцит товарів. Окупаційна адміністрація наразі вдається до регулювання цін. Крім того, збільшилася кількість переслідувань окупантами кримських татар та інших громадян. Повідомляється, що зросла кількість незаконно ув’язнених із політичних мотивів осіб.

Однак в Криму мешканці чинить спротив, вже в різних містах півострова протягом останніх тижнів відбулася низка антивоєнних акцій.

"За ці роки він був перетворений окупаційною адміністрацією на ультрамілітаризовану воєнну зону. І зараз росія воює проти материкової України в тому числі громадянами України з Криму, запускаючи ракети з Кримського півострова, а тамтешні лікарні та морги переповнені російськими солдатами або тим, що від них залишилося", — йдеться в повідомленні.

Адже за останніми даними, ракети, які поцілили у львівські об'єкти інфраструктури, були випущені з акваторії Чорного моря. Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим продовжує відстежувати розвиток подій в тимчасово окупованому Криму та місті Севастополі.

Як повідомляв портал, стало відомо, скільки військових і техніки РФ втратила за 33 дні війни в Україні. У Генеральному штабі Збройних сил України оновили дані щодо втрат окупантів станом на ранок 29 березня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Раніше ми повідомляли, що "юнармію" з окупованого Криму можуть кинути на поле бою: представництво президента в АР Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини