Головна Новини Суспільство події Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році

Журналісти Who What Wear розкрили модель джинсів, яка знову повернулася в моду

24 вересня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Кажуть, що все нове — це добре забуте старе. Мода постійно змінюється — то в тренді прямі джинси, то скінні, то моми, то кльошні, то такі, які носив ще наш дідусь. Але дуже часто трапляється, що багато дизайнерів згадують про фасон, який люди давно забули. Наприклад, укорочені брюки-кльош стали з'являтися серед багатьох брендів в останні кілька років, але більш популярні фасони з вирізом і кльош (також відомі як джинси без скінні) не були настільки популярні донедавна. Про це повідомили на порталі Who What Wear.

Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році

Джинси, фото з відкритих джерел

Дизайнери від Alberta Ferretti до Dior знову представили свіжі розкльошені джинси в своїх колекціях осінь / зима 2021 року в якості наступного деніму для базового гардероба. Навіть такі знаменитості, як Джіджі Хадід, Марго Роббі і Гаррі Стайлс, вже брали з них приклад в спалахах, натхнених 70-ми роками. І це погляд, який не збирається сповільнюватися.

Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 2
Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 3
Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 4
Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 5
Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 6
Яка модель джинсів повернулася в моду в 2021 році - фото 7

"Щоб ще більше підкреслити зовнішній вигляд, ми розібралися, як розкльошена тенденція захоплює подіум, знаменитості і світ моди прямо зараз. Ми також купили найкрутіші фасони на той випадок, якщо ви відчуваєте, що готові знову спробувати цю тенденцію в цьому сезоні. Продовжуйте переглядати все, що вам потрібно знати про розкльошені джинси", — сказано в повідомленні.

Не обов'язково дотримуватися блакитних тонів. Насправді, свіжі білі пари, такі як у Алекси Чанг, можуть здаватися більш сучасними, особливо в поєднанні з правильно підібраними аксесуарами Mulberry і модним жилетом.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що бабусі в тренді : люксовий бренд запустив в продаж картату господарську сумку за 2000 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини