Головна Новини Суспільство події Як закарпатці несуть тюки з цигарками до Румунії через Карпати: журналіст показав відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Як закарпатці несуть тюки з цигарками до Румунії через Карпати: журналіст показав відео

Відеоролик анонімно передали журналісту Віталію Глаголі

13 грудня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

В соціальних мережах виклали відеоролик, де можна побачити, як мешканці закарпатського регіону, які "заробляють на хліб" на контрабанді цигарок, переправляють  цей контрабандний вантаж через гори до сусідньої Румунії. Маршрут контрабандистів розпочинається неподалік населеного пункту Ділове в напрямку кордону цієї країни і проходить через гору Менчул.

Як закарпатці несуть тюки з цигарками до Румунії через Карпати: журналіст показав відео

Люди несуть контрабанду через гори (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує представник медіа Віталій Глагола за посередництвом власного Telegram-каналу.

 Сам процес був зафільмований  12 грудня. Відеоролик анонімно передав журналісту  один з учасників контрабандного цигаркового бізнесу. Він, зокрема, сказав, що за одну таку ходку через гори заробляють 100-150 євро.

 Закарпатці з контрабандними цигарками прямують через карпатську вершину Менчул на територію Румунії. Там їх залишають в потаємних сховках і вертаються додому. За тиждень роблять 3-4 такі цигаркові "рейси".

 Заробіток залежить від погоди і фізичного стану контрабандиста. Один житель регіону може нести 2-3 ящики, заповнені пачками цигарок. Хто з чоловіків витриваліший, несе за один рейс три ящики.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що супер'якісна конопля вирощувалась у надсучасній підземній лабораторії на Закарпатті.Обшук відбувся у одному з невеликих прикордонних сіл Закарпатської області, неподалік містечка Виноградове. Господар будинку — 48-річний чоловік, фігурант справи про наркотики. До нього завітали слідчі з місцевої поліції, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю, бійці Роти особливого призначення. Спершу було виявлено лише невеличкий пучечок коноплі. Тому розпочалась більш ретельна перевірка території.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VGlagola/1573
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини