Головна Новини Суспільство події Як впливають соцмережі на підлітків - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Як впливають соцмережі на підлітків - дослідження

Вчені з Оксфордського інституту інтернету дослідили, чи впливають соціальні мережі на психіку дітей

6 травня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як соціальні мережі впливають на психіку підлітків. Відповідне дослідження провів Оксфордський інститут інтернету. В опитуванні взяла участь 430 561 людина зі США і Великої Британії. Результати дослідження повідомляє ресурс Neowin.

Як впливають соцмережі на підлітків - дослідження

Вплив соцмереж на психіку підлітків - дослідження. Фото: adukar.by

Виявилося, що використання соцмереж майже ніяк не відбилося на психічному здоров'ї дітей.

Результати дослідження показали, що використання соціальних мереж не пов'язане з депресією та емоційним проблемами підлітків.

Тож даний експеримент не підтверджує побоювання батьків про те, що технології негативно впливають на підлітків.

Проте вчені заявляють, що для вивчення цього питання та остаточних результатів потрібно зробити додаткові дослідження. Поки науковці намагаються розширити співпрацю з технологічними компаніями, що дозволить їм оперувати великою кількістю інформації і більш точними даними у своїх дослідженнях.

Нагадаємо, що українські підлітки, які відносять себе до ЛГБТ-спільноти, часто потерпають від непорозумінь, гомофобії та булінгу під час навчання. Про такі невтішні результати Нацдослідження шкільного середовища в Україні розповіла його координаторка Марина Шевцова. Про детальніші результати дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, скільки українців хочуть виїхати за кордон. Виявилося, що 23% дорослих жителів України хочуть змінити країну проживання. Причому географічний розподіл тих, хто бажає переїхати за кордон, практично однорідний. Також дослідження показало, куди саме хочуть відправитися українці. Найпопулярніші напрямки: США, Німеччина, Чехія, Польща, Іспанія, Канада, Італія. Подробиці дізнавайтеся тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини