Головна Новини Суспільство події Як виглядає Офіс президента після нічної акції прихильників Стерненка (Шокуючі фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає Офіс президента після нічної акції прихильників Стерненка (Шокуючі фото, відео)

Наразі біля Офісу президента чергує Нацполіція

21 березня 2021, 11:50 comments1108
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилися сьогоднішні фотографії та відео, на яких видно, як постраждав Офіс президента від рук учасників акції на підтримку Сергія Стерненка, яка відбулася учора.

Як виглядає Офіс президента після нічної акції прихильників Стерненка (Шокуючі фото, відео)

Офіс президента: як виглядає будівля після акції прихильників Стерненка. Фото: unian.net

На фотографіях видно, що весь фасад споруди рясно "прикрашений" написами та залитий червоною фарбою. Деякі вікна споруди — розбиті.

Наразі біля Офісу президента чергують представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, 20 березня відбулася акція на підтримку засудженого одеського активіста Сергія Стерненка. Саме цього дня у Сергія був день народження.

Учасники акції висунули вимоги до президента України. Насамперед протестувальники попросили звільнити міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та генерального прокурора Ірину Венедиктову. Ще одна вимога — звільнити Сергія Стерненка та Андрія Антоненка. Крім того, прихильники активіста вимагали від Володимира Зеленського ввести санкції проти Андрія Портнова.

Як виглядає Офіс президента після нічної акції прихильників Стерненка (Шокуючі фото, відео) - фото 2
Як виглядає Офіс президента після нічної акції прихильників Стерненка (Шокуючі фото, відео) - фото 3

Правоохоронці вважають цю акцію провокацією. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що замовники цієї провокації мріють, щоб вийшла поліція, застосувала силу і пролилася кров.

Нагадаємо, що засуджений до семи років ув'язнення активіст Сергій Стерненко стверджує, що подав апеляційну скаргу. У скарзі наголошується, що подача активістом апеляційної скарги зупиняє набрання вироком законної сили відповідно до ст. 400 КПК, тому Стерненко повинен бути звільнений. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що Сергій Стерненко вибачився перед президентом України Володимиром Зеленським за свої нецензурні вирази після оголошення вироку в залі суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxx

21 березня 2021, 18:26

Сeкс знакoмствa. Cнять любую дeвкy и тpaxнyть теперь проще простого - без дeнeг и oтношeний, эти дeвyшки пpoсто любят сeкc и дaют вcегда, пoпробyй бecплатнo ----- http://srt.vg/seksa

Брат

21 березня 2021, 12:15

Офигели нацики-пассивисты!!! Пару БТРов с пулеметами,два десятка автоматчиков и предупреждение покинуть место в течении 10мин.А потом что б кишки и аналы порванные этих пассивистов валялись и их рвали собаки.


Новини