Головна Новини Суспільство події Стерненко вибачився перед Зеленським (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стерненко вибачився перед Зеленським (Фото)

Активіст Сергій Стерненко написав другого листа із СІЗО

28 лютого 2021, 15:35 comments3728
Поділіться публікацією:

Одеський активіст Сергій Стерненко, якого нещодавно засудили до семи років за викрадення людини, написав листа із СІЗО. Фото листа опубліковано на особистому Телеграм-каналі активіста.

Стерненко вибачився перед Зеленським (Фото)

Справа Стерненка: активіст вибачився перед Зеленським. Фото: pravda.com

В повідомленні Сергій Стерненко вибачився перед президентом України Володимиром Зеленським за свої нецензурні вирази. Раніше після оголошення вироку в залі суду активіст назвав гаранта країни образливим словом із трьох букв, а також сказав фразу, якщо він "не вижене чортів, то вони знищать і його".

В листі Стерненко сказав, що команда президента "штовхає країну в прірву". Окрім того, активіст висловив вдячність всім українцям, які його підтримували та виходили на протести. Окремо Стерненко подякував Сергію Кошману, який пішов з посади в ОП через його політичний вирок.

Лист було написано в фірмовому блокноті адвокатської фірми, яка захищає Сергія Стерненка.


Нагадаємо, що у Києві активісти, які вважають вирок одеському активісту Сергію Стерненку незаконним та політично вмотивованим вийшли на мітинг. Фото з акції протесту можна переглянути в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що протести на підтримку Стерненка могли спонсорувати олігархи. Зокрема, СБУ повідомило, що на акції були присутні добре підготовлені люди, спортсмени та представники охоронних фірм. За попередніми даними за участь в заході вони брали 300 у.о. За напад на правоохоронців доплачували ще 200 у.о. Деталі ситуації читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав, що "Слуга народу" опинилася на межі розвалу через засудження Стерненка. Подробиці конфлікту читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

1 березня 2021, 22:27

Брат, у него, действительно, один глаз не видит вовсе, а второй слабо.

Иван

1 березня 2021, 22:23

Пожалуйста, перечитайте его записку ещё раз. Он извинился иронично. В стране что - никто не понимает иронии, что все, как один, всерьез пишут об извинении? Беда.

Брат

28 лютого 2021, 16:15

Что за фашистский блокнот у этого пассивиста-террориста-Miller,это для слепых.Сразу видны западные уши в его поведении.


Новини