Головна Новини Суспільство події Протести на підтримку Стерненка могли спонсорувати олігархи
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести на підтримку Стерненка могли спонсорувати олігархи

Про причетність олігарів до протесту повідомило СБУ

24 лютого 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

До акції на підтримку Сергія Стерненка можуть бути причетні олігархи. Про це повідомив Telegram-канал "Резидент".

Протести на підтримку Стерненка могли спонсорувати олігархи

До протестів за визволення Стерненка можуть бути причетні олігархи. Фото: interfax.com.ua

Згідно з повідомленням, до Офісу Президента надійшла інформація від Служби безпеки України, що українські олігархи також були залучені до організації протестів. Зокрема, СБУ повідомило, що на акції були присутні добре підготовлені люди, спортсмени та представники охоронних фірм. За попередніми даними за участь в заході вони брали 300 у.о. За напад на правоохоронців доплачували ще 200 у.о.

"Резидент" повідомляє, що Служба безпеки України зараз працює над збором інформації про основних організаторів і функціонерів протесту. Це потрібно для того, щоб визначити джерела фінансування.

Нагадаємо, що активіста Сергія Стерненка засудили до 7 років 3 місяців позбавлення волі з часткової конфіскації майна. Чоловіка визнали винним у викраденні людини, незаконному поводженні зі зброєю та розбійному нападі за попередньою змовою групи осіб.

Після вироку під Офісом президента України громадяни влаштували акцію протесту на захист Стерненка. На Банковій зібралися понад 1000 осіб. Люди вимагали звільнити активіста. До Офісу президента стягнули силовиків. Варто зазначити, що акції протесту проходили не тільки в Києві. Фотографії з заходу можна переглянути в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що одразу після суду Стерненка повинні були доставити до СІЗО. Проте цього не сталося. Цей факт викликав неабияке занепокоєння в адвоката Сергія — Масі Найєма. Той ще увечері повідомив, що місцеперебування Стерненка невідоме. Окрім того, адвокат не має можливості зв'язатися з активістом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини