Головна Новини Суспільство події Як українці планують провести свою відпустку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українці планують провести свою відпустку

Найбільше людей проголосувало за домашній відпочинок

30 липня 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Цього року більшість опитаних українців відповіли, що вважають за краще провести свою відпустку вдома, ніж відправитися кудись на курорт. Про це повідомляє Research & Branding Group — компанія в області досліджень ринку і рекламної діяльності.

Як українці планують провести свою відпустку

Де відпочивають українці. Фото з відкритих джерел

За даними проведеного серед населення України опитування з'ясувалося, як жителі країни планують свої відпустки. З усіх опитаних 38% заявили, що всю відпустку пробудуть вдома. Варто зазначити, що порівняно з торішнім опитуванням таких людей стало менше у півтора рази.

На море планує поїхати 21% респондентів, що в півтора рази більше, ніж у 2020 році. Ще 13% зазначили, що хочуть провести свою відпустку на дачі. За підсумками торішнього опитування був рівно такий же відсоток таких людей. 6% відповіли, що поїдуть до іншого населеного пункту України під час своєї відпустки. Це, до речі, в шість разів більше, ніж у минулому році.

На море за кордон у відпустку збирається відправитися 5% з усіх респондентів. Це приблизно стільки ж, як і у 2020 році. В інші місця за кордон поїде 3% з усіх респондентів. Такий же відсоток був у 2018 і 2019 роках.

Більший відсоток тих, хто планує відпочивати вдома, — це люди старше 60 років. Також домашній відпочинок менше розглядають жителі обласних центрів. До слова, в центральних областях найменший відсоток тих, хто взагалі планує цього літа свою відпустку.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, скільки українці відпочиватимуть у серпні, а також про те, як правильно провести свою відпустку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини