Головна Новини Суспільство події Як Україна відповість на агресію Росію - Резніков у Пентагоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Україна відповість на агресію Росію - Резніков у Пентагоні

Резніков і Ллойд обмінялись своїм баченням, як розвиватиметься співпраця двох країн у галузі оборони

19 листопада 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Україна та США зустрілись у Пентагоні та обговорили, як протидіяти загрозам Росії, повідомляє прес служба Міноборони.

Як Україна відповість на агресію Росію - Резніков у Пентагоні

Візит Олексія Резнікова у Пентагон - фото з сайту Міноборони

18 листопада 2021 р. Олексій Резніков, міністр оборони України, поспілкувався з Ллойдом Остіном, міністром оборони США. Щоб забезпечити безпеку України з огляду на агресію Росії, потрібно не говорити, а діяти. Ініціативні дії – це єдине, що розуміє Москва. Сторони наголосили:

"Найкращий спосіб попередити ескалацію — зробити її ціну для агресора неприйнятною".

Олексій Резніков зауважив, що Кремль ховається за високими і товстими стінами, через які слабо долітають заклики до діалогу та "занепокоєння". Проте, говорить міністр,

"Вони добре розуміють дії, особливо ініціативні. Це як своєрідна вакцинація від небезпечного вірусу агресії, який мутує і повертає світ у стан "холодної війни".

Очільник Пентагону, який ще кілька тижнів тому зустрічався з попереднім міністром оборони, Андрієм Тараном, привітав Резнікова з призначенням. Він запевнив, що США і далі консультуватимуть України щодо того, як країні оборонятись від Росії. Також стратегічне партнерство і далі поглиблюватиметься, відповідно до угоди, яку підписали президенти Зеленський і Байден у серпні 2021 р.

Видання "Коментарі" нагадує, що Вашингтон привернув увагу України та Європейського Союзу до скупчення російської зброї на східному кордоні. Тривогу викликало те, що Москва паралельно висловлювалась агресивно і нагнітала напруження. 

Український розвідник пояснив, що саме є найтривожнішим у діях російської армії. Більше про це можна прочитати у статті, яке видання "Коментарі" публікувало раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини