Головна Новини Суспільство події Як почнеться 2021 рік: прогноз погоди на 1 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почнеться 2021 рік: прогноз погоди на 1 січня

Можливо, найдоречнішим цьогорічним подарунком під ялинку для українців стане парасолька

31 грудня 2020, 12:58
Поділіться публікацією:

До +10 градусів тепла та опади переважно у вигляді дощу — саме таку погодну картину обіцяють українцям у перший день Нового 2021 року. Подібний майже весняний прогноз на 1 січня зробила відомий синоптик Наталка Діденко.

Як почнеться 2021 рік: прогноз погоди на 1 січня

Замість снігу Дід Мороз принесе українцям дощі. Фото із вільних джерел

За поясненнями спеціалістки, подібна погода пов’язана із циклоном Кіра, що насувається на Україну із південного заходу Європи. З ним майже на всю територію країни прийдуть дощі. Лише у західних областях очікується невелике зниження температури повітря, а, отже, місцевим жителям, найімовірніше, варто чекати снігу.

На Сході опадів не очікується, але починаючи із ночі стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до -3 градусів морозу. Вдень у регіоні стане дещо тепліше — +1…+4 градуси.

"А на Дніпропетровщину, Запоріжжя опади дійдуть вже аж пізно ввечері 1-го січня, чи й вночі 2-го січня. Вітер залишається рвучким, тому, не зважаючи на високу температуру повітря, закутуйте шию і не забудьте хоча б легку шапку", — зазначила Наталка Діденко на сторінці у Facebook.


Найтепліше 1 січня буде на півдні країни. Там можна чекати до +12 градусів тепла. 

У столиці ранок Нового Року також розпочнеться дощем. Утім, буде тепло: прогноз повідомляє про +9 градусів.

"Отже, Новий рік зустрічатимемо цвіріньканням горобців, веселими калюжами, туманом, дріботінням дощу у шибки й справжнім атлантичним вологим теплом", — підсумувала синоптик.

Власне, раніше "Коментарі" уже повідомляли, що Україну очікує аномально тепла погода. Винятком лише як були, так і лишаються Карпати — ще тиждень тому рятувальники нарікали на значну кількість снігу в горах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини