Головна Новини Суспільство події Карпати засипає снігом: рятувальники попередили про погіршення погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Карпати засипає снігом: рятувальники попередили про погіршення погоди

У Карпатах очікується істотне ускладнення погодних умов: заметіль, сильний мокрий сніг, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу

22 грудня 2020, 21:29
Поділіться публікацією:

У Карпатах протягом трьох наступних днів погіршиться погода. Як повідомляється на Facebook-сторінці "сніголавинна ситуація в Українських Карпатах", погіршення погоди залежить від циклонів, які будуть проходити над горами.

Карпати засипає снігом: рятувальники попередили про погіршення погоди

ФОТО: З відкритих джерел

Очікується сильний вітер (пориви до 16 м / с, на високогір'ї — до 22 м /с), дощ з мокрим снігом в горах і на високогір'ї, а також сніг.

Сьогодні і завтра в горах снігових покрив снігу буде доходити до 15 см, але вже через кілька днів через плюсову температуру сніг практично розтане. Крім того, в Карпатах очікується істотне ускладнення погодних умов: заметіль, сильний мокрий сніг, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

25 грудня очікується, що в результаті відновлення опадів на високогір'ї знову утворюється сніговий покрив висотою до 10 см.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", протягом 22-23 грудня в Україні очікується короткочасне похолодання. Такий прогноз зробила синоптик. Крім того, за прогнозом, у другій половині поточного тижня стане більше опадів. Повідомляється, що атмосферні фронти циклонів Грета 1 і Грета 2 принесуть в Україну вже завтра, 23 грудня, сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та дощ — в залежності від градусів. Опади найбільш вірогідні в західних, північних областях , частини півдня і центрі України. Температура повітря в середу буде різною. Так, на заході очікується завтра вдень 3-7 градусів тепла, в східних областях ще морозно, протягом дня холодніше, 1-4 градуси морозу (вночі на сході до 5-9 градусів морозу).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини