Головна Новини Суспільство події Як під час війни працює "Нова пошта": швидкість доставки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як під час війни працює "Нова пошта": швидкість доставки

Операційний директор "Нової пошти" Євген Тафійчук розповів, як в умовах воєнного часу працює компанія

1 квітня 2022, 03:30
Поділіться публікацією:

Через війну з Російською Федерацією багато українських компаній тимчасово припинили свою діяльність. А що щодо пошти? Операційний директор "Нової пошти" Євген Тафійчук розповів, що змінилося в умовах воєнного стану.

Як під час війни працює "Нова пошта": швидкість доставки

Робота Нової пошти під час війни (фото з відкритих джерел)

За словами керівника, найближчими двома тижнями "Нова пошта" планує відновити свою роботу до довоєнного стану там, де це буде можливо. Наразі є проблеми зі швидкістю доставлення товарів у центральні та східні регіони, бо у цих напрямках точаться бої.

Крім того, якщо раніше товари транспортувалися вночі, то зараз через комендантську годину потрібно відстоюватися до ранку. Через такі обмеження людям потрібно розраховувати на 1 день від звичайного доставлення.

Євген Тафійчук зазначив, що через війну швидкість доставлення та графіки роботи деяких відділень відрізняються від звичних. Зараз у країні функціонує 2007 відділень та понад 6600 поштоматів, а також компанія відновила кур'єрське доставлення.

Щоб дізнатися про роботу свого найближчого відділення, подивіться в спеціальний чат-бот в Telegram або зайдіть на сайт компанії.

Нагадаємо, українські пенсіонери зможуть отримати гроші та субсидії під час воєнного стану. Ті, хто залишився проживати за пропискою, можу піти до відділення "Укрпошти" та отримати виплати або гроші підвезуть вам за графіком виплат. Про роботу відділень дивіться тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, за даними Міністерства економіки, втрати підприємств від бойових дій в Україні з 24 лютого становлять 80 млрд доларів, втрати у сфері інвестицій — 54 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини