Головна Новини Суспільство події Як українцям отримати пенсії та соцвиплати через Укрпошту: інструкція
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українцям отримати пенсії та соцвиплати через Укрпошту: інструкція

Укрпошта буде доставляти виплати українцям під час воєнного стану

3 березня 2022, 15:53
Поділіться публікацією:

Українські пенсіонери та ті, хто отримує соціальні виплати, зможуть отримати гроші та субсидії під час воєнного стану. Про це повідомляють в прес-службі Кабінету міністрів.

Як українцям отримати пенсії та соцвиплати через Укрпошту: інструкція

Фото ілюстративне / Pixabay

Ті, хто отримував пенсію, субсидії через Укрпошту й залишився проживати за пропискою, можу піти у відділення Укрпошти та отримати виплати або гроші підвезуть вам за графіком виплат. В залежності від того, на які території будуть проходити бойові дії, дати виплати можуть бути перенесені. Про роботу відділень дивіться тут.

Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, тоді зателефонуйте до Контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545 та оберіть кнопку 2 – розділ "Пенсії, соціальні виплати та субсидії" (усі дзвінки безкоштовні) чи до Пенсійного фонду України 0800 503 753 чи передайте інформацію через електронний кабінет.

Для того, щоб отримувати кошти в іншому населеному пункті треба повідомити особисті дані, адресу отримання до березня 2022 року, спосіб виплати та нову адресу — індекс відділення Укрпошти або адресу тимчасового проживання. Також ви можете повідомити, що бажаєте отримувати гроші на будь-якому автоматизованому відділенні Укрпошти або грошовим переказом, повідомте про це оператору.

Якщо ви раніше отримували пенсії та субсидії через банк є сервіси Укрпошти зі зняття готівки через POS-термінали у відділеннях Укрпошти, перерахування коштів з картки для отримання готівки у відділенні Укрпошти або з доставкою за адресою проживання за допомогою послуги "З картки додому".

Користуйтесь додатком Укрпошта в Google Play та App Store щоб знайти найближче відділення та графік його роботи.

Портал повідомляв, які виплати отримають українці, які втратили роботу через війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини