Головна Новини Суспільство події Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар
commentss НОВИНИ Всі новини

Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар

Дніпропетровська ОДА оголосила тендер на рекламні послуги, переможцем якого стало раніше агентство з нерухомості з Києва

18 травня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Нещодавно Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголосив тендер на рекламні та маркетингові послуги з очікуваною вартістю 3,9 млн грн. Про це свідчить інформація на офіційному майданчику Prozorro.

Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар

Дніпропетровська ОДА - фото: Інформатор Дніпро

У першому лоті Дніпропетровська ОДА вказала послуги зі створення рекламної продукції (постерів) для розміщення на стандартних рекламних конструкціях з очікуваною вартістю закупівлі 630 тис. Грн. Мається на увазі, що компанія-переможець повинна буде створити і розклеїти 2100 постерів до 31 грудня 2021 року.

За результатами аукціону, переможцем тендеру стало ТОВ "Благодія Ріелт", яке оцінило свої послуги в 558 тис. Грн (це мінімальна сума закупівлі). Станом на 11 травня, компанія позиціонує себе як рекламне агентство, надаючи різні види видавничої діяльності і так далі. Засновником компанії є Паламарчук Микола Григорович, а статутний розмір капіталу ТОВ — 1 тис. Грн.

Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар - фото 2

Однак здається дивним, що вибір Дніпропетровської ОДА припав саме на ТОВ "Благодія Ріелт", оскільки компанія-переможець не має виробничих потужностей в Дніпропетровській області та зареєстрована в Києві, по вулиці Драгоманова. Питання також викликає і те, що зареєстрована компанія була 23 червня 2020 року, як агентство з нерухомості, однак надалі змінила основний вид діяльності.

Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар - фото 3

На медіаринку неодноразово з'являлася інформація, що в перемозі в тендері від Дніпропетровської ОДА саме "Благодії Ріелт" був зацікавлений Андрій Баско. У березні його призначили виконуючим обов'язки глави Фіскальної служби в Дніпропетровській області, проте на посаді він протримався близько тижня. Крім того, раніше Баско був директором ТОВ "Алесан", рекламного агентства, яке спеціалізується на друкуванні продукції, виготовленні друкованих форм і ТОВ "Видавництво Сілл" , кінцевим бенефіціаром яких є його батько Валентин Баско.

Відомо, що в тендері також брав участь і ТОВ "Видавничий дім" Платонов ", який оцінив свої послуги в 561 тис. Грн, після чого" Благодія Ріелт "знизила вартість послуги до мінімальної.

Як і скільки грошей Дніпропетровська ОДА витрачає на піар - фото 4

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Дніпрі грабіжник увірвався в будинок і катував дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини