Головна Новини Суспільство події "Я вражена відчутим": Олена Зеленська відвідала знаменитий музей
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я вражена відчутим": Олена Зеленська відвідала знаменитий музей

Перша леді України на власному досвіді вирішила відчути, перед труднощами постають люди з обмеженими можливостями

4 грудня 2020, 13:49
Поділіться публікацією:

3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю. І перша леді вирішила не просто нагадати про це, але і відчути самостійно, перед труднощами постають люди з обмеженими можливостями щодня.

"Я вражена відчутим": Олена Зеленська відвідала знаменитий музей

Олена Зеленська. Фото: tsn.ua

Олена Зеленська відвідала музей в темряві, який називається "Три після півночі". Особливість цього музею полягає в тому, що всі екскурсії проходять в абсолютній темряві, а екскурсоводами в ньому є люди, у яких є проблеми із зором.

"Годину ми блукали темними кімнатами, які відтворюють місця нашого життя, з екскурсоводом пані Вікторією. Намагалися "побачити" світ очима людини, яка не бачить, а відчуває.

Я вражена відчутим! Такі проекти загострюють почуття і надихають. Вони змушують інакше дивитися на світ. Ще більше цінувати, любити, поважати життя. І ще раз підкреслюють — безбар'єрність повинна бути суспільною нормою", — поділилася своїми враженнями Зеленська в Instagram.

Для цього заходу перша леді вибрала темно-синій брючний костюм і сірі черевики. Свій образ Олена доповнила декількома прикрасами: тонкою підвіскою на шиї і масивними сережками-кільцями. Всю екскурсію вона не знімала чорну маску, тільки коли справа дійшла до фотографій, вона дозволила собі це зробити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дружина Зеленського їздить на броньованому Mercedes зі швидкістю 114 км / год в супроводі 10 охоронців. Олена має Mercedes Benz S 500, який числиться на ній згідно з декларацією Володимира Зеленського від 2019 року. Дружину президента возить особистий шофер на куленепробивному автомобілі в супроводі охорони. Кореспонденти також зазначають, що слідом за Mercedes Зеленської їде автомобіль Toyota Camry (іномарка бізнес-класу). За даними засобів масової інформації, номерні знаки обох машин відсутні в поліцейській базі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини