Головна Новини Суспільство події «Я не мав права на той спалах»: керівник «Укрексімбанку» Мецгер вибачився перед «Схемами»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я не мав права на той спалах»: керівник «Укрексімбанку» Мецгер вибачився перед «Схемами»

Керівник «Укрексімбанку» Мецгер визнав, що був не правий і попросив вибачення у журналістів "Схем", а також всього журналістського цеху України

6 жовтня 2021, 14:02
Поділіться публікацією:

Глава правління "Укрексімбанку" Євген Мецгер визнав, що був неправий під час запису інтерв'ю програмі "Схеми". У зв'язку з цим Мецгер приносить свої вибачення і жалкує про те, що трапилося. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Я не мав права на той спалах»: керівник «Укрексімбанку» Мецгер вибачився перед «Схемами»

Євген Мецгер Фото: УНН

Євген Мецгер зазначив, що він завжди вважав, що свобода слова — це невід'ємна складова демократії і фундамент незалежності держави. Себе Мецгер називає врівноваженою людиною і в інцидентs, що трапився з журналістами звинувачує свої емоції та імпульсивність, якими не зумів опанувати. При цьому банкір не вважає, що стрес і важка робота можуть бути якимось виправданням того, що сталося. Він вважає, що не мав права давати волю емоціям і проявляти якусь агресію в бік журналістів.

"Я щиро прошу вибачення у працівників видання "Схеми" Кирила Овсяного і Олександра Мазура! На даний момент у формі листа, але завжди готовий зробити це в будь-якій зручній для них формі", — зазначив Євген Мецгер.

Також глава правління "Укрексімбанку" звернувся до всієї спільноті журналістів України з проханням пробачити його за поведінку, яка багатьох образила, бо люди сприйняли сказани ним на свій рахунок.

На підтвердження своїх слів про визнання своєї провини Євген Мецгер повідомив, що він відразу ж написав заяву про відсторонення його від займаної посади. Дана заява була підтримана членами Наглядової ради "Укрексімбанку".

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — програма журналістських розслідувань "Схеми" відновила видалені кадри нападу на журналістів в будівлі "Укрексімбанку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини