Головна Новини Суспільство події "Схеми" відновили віддалені кадри нападу на них в "Укрексімбанку"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Схеми" відновили віддалені кадри нападу на них в "Укрексімбанку"

Журналісти "Схем" показали момент нападу на них під час інтерв'ю в державному "Укрексімбанку"

6 жовтня 2021, 08:30 comments7016
Поділіться публікацією:








Команда журналістських розслідувань "Схеми" відновила і представила громадськості кадри нападу під час інтерв'ю в державному "Укрексімбанку". Як інформує видання "Коментарі", про це повідомила ведуча "Схем" Наталія Седлецька у себе в Facebook.

"Схеми" відновили віддалені кадри нападу на них в "Укрексімбанку"

Напад на журналістів "Схем" Фото: Радіо Свобода

Телеведуча розповіла, що журналісти "Схем" звернулися до технічних фахівців за допомогою, щоб спробувати відновити втрачене відео. У підсумку на відео, яке вдалося відновити, є весь запис скандального інциденту. Технічні фахівці постаралися, щоб відновити не тільки кадри, але і саме інтерв'ю і навіть питання кореспондента. Все тепер не тільки добре видно, але й чути.

Також видно все, що відбувалося після невеликої бійки. Цікаво, що на кадрах видно сам момент нападу на відеооператора. Співробітник банку застосував фізичну силу, після чого звалив Олександра Мазура і фактично вирвав у нього з рук карту іншої камери.

Наталя Седлецька розповідає, що команді "Схем" допомогли розпізнати нападника на відеооператора. Ним виявився Ігор Тельбізов. Він очолює департамент банківської безпеки даної установи. На відео чітко видно, як працівник безпеки відбирає відеоапаратуру і забирає журналістську техніку на інший поверх. Саме через те, що одна з камер в цей момент продовжила запис і вдалося вийти на цей слід, упізнавши головного винуватця. Чітко чути, як звучать фрази про те, що стоїть завдання все витерти під нуль. Далі запис обривається.

Зазначимо, виходячи з офіційної заяви "Укрексімбанку" журналістам ніхто не перешкоджав, і вони без будь-якого тиску з боку сужба безпеки покинули приміщення банку.

Також читайте на порталі "Коментарі" — журналісти викрили кандидата Сухова в підкупі виборців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Саша

6 жовтня 2021, 15:35

Назад - в майбутнє

Юрий

6 жовтня 2021, 08:44

Ігор, те кто выбрал к сожалению 1 1 смотрят а читать не умеют и думать тоже

Юрий

6 жовтня 2021, 08:43

ни чего не выйдет, но таких видео или ситуаций будет больше

Ігор

6 жовтня 2021, 08:35

що, українці, наобирали до влади хозарський каганат? тепер тіштеся. Натягли на вас намордники, примусили колотись невідомо чим, а ви, як покірні воли підставляєте шиї. Незабаром вони вас пейси примусять носити.

Юрий

6 жовтня 2021, 08:24

видео крутое, ставленик зеленского утырок

Вова

6 жовтня 2021, 08:14

З таким відео журналістам потрібно звертатись до правоохоронних органів, і керівництва держави. Компроміс може бути тільки звільнення з роботи всіх причетних до нападу, захищених законом журналістів.

Андрей

6 жовтня 2021, 08:06

А те 3,14дараст бакланов з його бандою ???


Новини