Головна Новини Суспільство події Впровадження "паспортів здоров'я": експерт розповів, як зміниться туризм в майбутньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Впровадження "паспортів здоров'я": експерт розповів, як зміниться туризм в майбутньому

За словами експерта, поки що невідомо, чи знайде ця ідея підтримку в галузі українського туризму

28 грудня 2020, 14:42
Поділіться публікацією:

Виконавчий директор Української Асоціації туристичних агентств (УАТА) Павло Григораш поділився думкою про те, як змінився туризм під час пандемії коронавірусу, а також про те, які зміни можуть очікувати його в майбутньому.

Впровадження "паспортів здоров'я": експерт розповів, як зміниться туризм в майбутньому

ФОТО: З відкритих джерел

За словами експерта, країни, які змогли швидко відреагувати на поширення вірусу і впровадити протоколи безпеки, змогли мінімізувати втрати від пандемії для туристичного ринку. Як приклад фахівець розповів про ситуацію в Туреччині:

"Тут яскравий приклад — Туреччина. На тлі відсутності альтернатив туди полетіли навіть ті, хто зазвичай віддає перевагу менш масовим напрямкам. Завдяки своїм зусиллям, курорти країни за перші десять місяців 2020 прийняли 928 тисяч українців. І це при тому, що сезон почався з 1 липня! ", — розповів Павло Григораш.

Він також зазначив, що прощатися з пандемією коронавірусу ще зарано, проте для туристів є і позитивні тенденції, які полягають в послабленні вимог до мандрівників. За словами експерта, Шрі-Ланка, яка планувала подумати про терміни відкриття для туристів в січні, вже зустрічає українських туристів для святкування Нового року.

Фахівець також зазначив ініціативу від Асоціації туристичних агенцій, яка має на меті впровадження "паспортів здоров'я", які пропонується використовувати для спрощення скринінгу подорожувальників. Однак, за словами експерта, поки що невідомо, чи знайде ця ідея підтримку у сфері українського туризму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Туреччина зробила несподівану заяву про українських туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини