Головна Новини Суспільство події Ворог виходить із Чернігівщини, але розслаблятися ще зарано – голова ОВА
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог виходить із Чернігівщини, але розслаблятися ще зарано – голова ОВА

Загроза авіаційних та ракетних ударів ворога по Чернігівській області залишається

1 квітня 2022, 11:54
Поділіться публікацією:

Російські окупанти неспішно покидають межі Чернігівської області, територіальні громади працюють над відновленням життєдіяльності. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус у своєму відеозверненні до українців.

Ворог виходить із Чернігівщини, але розслаблятися ще зарано – голова ОВА

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

В'ячеслав Чаус зазначив, що ворог дійсно залишає Чернігівську область і ЗСУ йому допомагають робити це швидше. Ось тільки для чого він це робить і якою є кінцева мета російських окупантів – поки що невідомо.

Водночас губернатор Чернігівщини висловив надію, що ворог більше не повернеться на територію області. В'ячеслав Чаус пожартував, якщо в окупантів план перегрупуватися і поповнити свої сили та запаси, щоб знову піти у наступ на Чернігівську область, то захисники України чекатимуть на ворога з "привітністю".

Чаус зазначив, що у громад та комунальних служб нарешті з'явилася можливість включитися в роботу, щоб відновити життєдіяльність регіону. Є робота і для ЗСУ, адже там, де стояв ворог, чимало територій заміновано. Там небезпечно. Крім того, українські захисники проводять зачистку тих населених пунктів, котрі тривалий час були в окупації і де залишилися російські військові.

Звертаючись до мешканців Чернігівської області, голова обласної військової адміністрації закликав людей не розслаблятися і бути гранично обережними, бо загроза авіаударів, як і раніше, зберігається. Снаряди досі прилітають у Чернігівську область, тому коли звучить сигнал про небезпеку – потрібно оперативно прямувати в укриття.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили – частково ворог відводить війська з київського напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини