Головна Новини Суспільство події Ворог ударив ракетами по Чернігівщині: є загиблі та багато поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог ударив ракетами по Чернігівщині: є загиблі та багато поранених

Росія продовжує завдавати ракетних ударів по території України

17 травня 2022, 09:44
Поділіться публікацією:

Вранці 17 травня по селищу Десна на Чернігівщині окупанти завдали ракетного удару, внаслідок якого є загиблі та поранені. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у телеграм розповів голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Ворог ударив ракетами по Чернігівщині: є загиблі та багато поранених

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

Голова Чернігівської області зазначив, рано-вранці ворог завдав ракетних ударів по селу Десна. Там працюють рятувальники, правоохоронці. Попередньо у нас є загиблі та багато поранених.

В'ячеслав Чаус не став розкривати подробиць про те, куди саме потрапили ворожі ракети та які наслідки від цього. Голова Чернігівської області лише зазначив, що на місці зараз працюють рятувальники, медики, правоохоронні органи.                                                                                

Голова Чернігівської ОДА лише додав, що те, що сталося 17 травня, ще раз підтверджує, що війна не пішла з Чернігівської області після того, як регіон був звільнений від окупантів. Тому всім мешканцям прикордонної Чернігівщини треба бути дуже уважними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, почувши сигнал потрібно максимально швидко шукати укриття, аби зберегти життя собі та своїм близьким.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує зазнавати величезних втрат у війні проти України. І саме тому Кремль вирішив посилити приховану мобілізацію на тимчасово окупованих українських територія. Чим це може закінчитися для України та, чому в окупованих Донецьку і Луганську вже назрівають протести, розповіли експерти в інтерв'ю нашому виданню.                                                    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини