Головна Новини Суспільство події Ворог продовжує зазнавати втрат, окупанти залишилися без командного пункту, – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог продовжує зазнавати втрат, окупанти залишилися без командного пункту, – Генштаб ЗСУ

Особовий склад противника деморалізовано, що призвело до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців збройних сил Російської Федерації брати участь у війні на території України

17 березня 2022, 08:21 comments2375
Поділіться публікацією:

Йде 22-й день російсько-української війни. Так, завдяки скоординованим та професійним діям української армії було ліквідовано командний пункт та підрозділи забезпечення 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу збройних сил РФ. Ворожі втрати зараз уточнюються. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Ворог продовжує зазнавати втрат, окупанти залишилися без командного пункту, – Генштаб ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Протягом доби українськими захисниками та захисницями було знищено командний пункт та підрозділи забезпечення 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу збройних сил російської федерації, втрати ворога уточнюються.

Крім того, за попередню добу, завдяки майстерності зенітних ракетних військ Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України знищено десять повітряних цілей противника: два винищувачі-бомбардувальники Су-34, три винищувачі Су-34СМ, три вертольоти та БПЛА оперативно-тактичного рівня. Інформація щодо типу ще одного збитого літака та загибелі льотчиків уточнюється. Підрозділи Повітряних Сил Збройних Сил України продовжують активно діяти з метою позбавлення авіації окупантів змоги панувати у повітрі.

Ворог, не маючи успіху у проведенні наземної операції, продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселих районах українських міст.

Російські окупанти продовжують підступно діяти і в інформаційному просторі — здійснюють кібератаки, фізично знищуюють ретранслятори телевізійних та радіосигналів, продовжують масову інформаційну компанію з метою дискредитації вищого військово-політичного керівництва України та Сил оборони. 

Поряд з цим, противник продовжує активно розповсюджувати дезінформацію про хід ведення, так званої “спеціальної операції” серед власного населення. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Канада заарештувала російський Ан-124 "Руслан": тепер його передадуть ЗСУ. На заперечення з боку Росії ніхто не звертає уваги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини