Головна Новини Суспільство події Ворог боїться мирних мітингів – вдається до терору місцевого населення, – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог боїться мирних мітингів – вдається до терору місцевого населення, – Генштаб ЗСУ

Група Сил оборони продовжує вести оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямах

24 березня 2022, 07:52
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях російські окупанти намагаються всіма можливими способами придушувати акції протести мирних громадян. Так, в тимчасово окупованому Херсоні ворог вдається до терору місцевого населення. Проти мирно населення застосовуються підрозділи Росгвардії. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляється у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Ворог боїться мирних мітингів – вдається до терору місцевого населення, – Генштаб ЗСУ

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Також повідомляється, що ворог знову робить головну ставку на авіацію. Авіація ворога продовжує активні дії, завдає ударів з повітря, протягом останньої доби зафіксовано понад 250 літаковильотів (на 60 більше ніж 22 березня). 

Основними цілями противника залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській та Харківській областях. На жодному із них противнику не вдалося досягти успіху.

Угруповання військ стримують противника на зазначених напрямках, проводять стабілізаційну операцію та виконання завдань територіальної оборони.

Незважаючи на постійні авіаудари та велику їх кількість ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Так було вражено 11 повітряних цілей ворога. Тож російська армія після 23 березня не дорахувалася 7 літаків, 1 БПЛА, 1 вертоліт та 2 крилаті ракети.

В Генштабі ЗСУ підкреслюють, противник виснажений та деморалізований. Противник продовжує втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках. Російська армія несе великі втрати, як в живій силі, так і в військовій техніці. Такий результат – це не лише заслуга ЗСУ, а й українського народу, який чинить тотальний спротив окупантам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та порадив ти не виконувати злочинні накази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини