Головна Новини Суспільство події Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети

Росія намагається будь-яким способом залучити збройні сили Білорусі до участі у війні проти України

24 березня 2022, 07:27
Поділіться публікацією:

Українські захисники готові до можливої військової загрози Білорусі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що у Кремлі не припиняють спроб втягнути Білорусь у війну проти України. У хід йдуть абсолютно всі методи від тиску на Мінськ до пропозиції усіляких преференцій – дешевої нафти, газу, кредитів.

За словами Олексія Данілова, Кремль хоче будь-яким шляхом залучити білоруських військових до війни проти українського народу.

Секретар РНБО зазначив, у Києві досі сподіваються, що більшість білоруського народу проти того, щоб військові Білорусі гинули в Україні, віддаючи свої життя за амбіції Путіна. При цьому Данилов підкреслив, що він уже неодноразово чітко говорив – кожен білоруський військовий, який незаконно перетне український кордон зі зброєю в руках, буде ліквідований збройними силами України. Назад до Білорусі буде можливість вирушити лише у чорних поліетиленових пакетах, як і більшість російських окупантів.

Данілов також заявив, що він не вважає, що російські військові мають якісь шанси наступати з боку Волині.

Щодо спроб російських окупаційних військ закріпити на півдні України, то, за словами Данілова, ці спроби дуже переконливо відбивають українські військові, які сьогодні повністю контролюють ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яка ймовірність того, що ініціативу сусідньої Польщі буде підтримано більшістю країн НАТО і Україна буде запроваджена миротворцями. Таким чином, може відбутися перезавантаження ставлення НАТО до війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини